Het Slimme Rijbewijs

Maak kans op leuke prijzen!

Het Spel

Jouw auto is vaak slimmer dan je denkt! Met allerlei geavanceerde systemen die je rit veiliger en leuker kunnen maken. Ken je die systemen én weet je hoe je ze optimaal vóór jou kan laten werken? Dan verdien jij je slimme rijbewijs!

Hoe haal ik mijn ‘Slimme Rijbewijs’?

Net als bij je echte rijbewijs moet je examen afleggen. En dat doe je hier, door middel van een simpel spelletje. In het spel kom je als bestuurder van een auto in tien situaties terecht. Aan jou de taak die situaties succesvol te vermijden of het gevaar onder controle te krijgen. Daar gebruik je telkens één van de beschikbare ADAS voor.

Aan de gang, rijden maar!

Je komt zo meteen in tien situaties terecht. Aan jou de taak de goede ADAS op de auto te slepen, vóórdat de tijd om is. Foute ADAS of te laat: strafseconden… Maar, je kunt ook BONUS seconden winnen. Valt er iets op, of zijn er zaken die er niet thuishoren? Klik aan en je krijgt seconden bij je beschikbare tijd opgeteld.

De meeste seconden winnen!

Alle geregistreerde ‘Slimme Rijbewijzen’ dingen mee naar de prijs. Dit gebeurt op basis van het aantal seconden dat de speler over heeft na het succesvol beëindigen van zijn rit. Degene met de meeste seconden wint. Zorg er dus voor dat je na het beëindigen van je rit, je rijbewijs goed registreert!

Wat kun je winnen?

De winnaars van de 1e actieperiode zijn bekend!

Wegens succes hebben we een tweede ronde aan de challenge toegevoegd. De tweede ronde loopt tot en met 14 januari 2020. Je maakt kans op een hele smakelijke én toepasselijke prijs: een volledig assortiment Cadillac Autodrop.