Het Slimme Rijbewijs

Ben jij even slim als je auto?

Haal je Slimme Rijbewijs

Niet iedere auto heeft ADAS, vooral de nieuwere modellen worden er mee uitgevoerd. En dan zijn de namen voor ADAS per merk en model ook nog eens verschillend en kan het systeem (ook bij hetzelfde merk) per model anders werken. De technologie is dus nog volop in ontwikkeling. Wel krijgen steeds meer auto’s deze handige systemen, sommige worden zelfs verplicht. Dan is het wél belangrijk dat je weet hoe het werkt en vooral hoe het niet werkt. Je moet namelijk altijd goed blijven opletten in het verkeer. En dat maakt van ADAS een ondersteuning. Géén vervanging van jouw oplettendheid. Vandaar ‘het Slimme Rijbewijs’, als bewijs dat jij weet wat ADAS zijn en hoe ze jou helpen in het verkeer. Haal jij het slimme rijbewijs? Dan maak je kans op mooie prijzen. Dan maak je tot 14 januari 2020 kans op een volledig assortiment Cadillac Autodrop.

De winnaars zijn bekend!

De actieperiode is afgelopen en in november wordt er contact opgenomen met de winnaars.

Wegens succes hebben we een tweede ronde aan de challenge toegevoegd!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Hoe meer mensen de game spelen, hoe beter en veiliger de ADAS in onze auto’s gebruikt kunnen worden, toch?

Er zijn al meer dan 13.000 mensen die hebben meegespeeld en nu al 400 rijbewijzen gehaald!

De tweede ronde loopt tot en met 14 januari 2020. Je maakt kans op een hele smakelijk én toepasselijke prijs: een volledig assortiment Cadillac Autodrop.

Er worden in totaal 5 pakketten weggegeven aan de 5 spelers die hun rijbewijs hebben gehaald met de meeste overgebleven speeltijd. Ga snel spelen om deze fijne voorraad zoete Cadillacs in huis te krijgen! (En ja, je mag zo vaak meedoen als je wilt).